navydude09

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About navydude09

  • Birthday 02/17/1987

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    Yes

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Florida
  • Interests
    Aviation, Hockey
  1. Good morning AVSIM! I recently uninstalled v2.2 and all addons (everything worked great) and installed v2.4 along with a few addon aircraft and none of my addon aircraft are working correctly. All of the models work perfectly, look great, but I have many system issues, different on all aircraft (all default P3D aircraft work). Here are the ones I have installed and their issues: Feelthere E135/45 - Nothing is clickable Feelthere E170/90 - Displays show enlarged pictures of the autopilot knobs and MCP is not present Aerosoft a320/1 - NAV display will not turn on (all other displays work) A2A C172 - Nothing turns on, mait hangar wont let me fix anything, control surfaces do not work I have tried reinstalling numerous times, even reinstalled v2.2 and it now has the same problems. Tried installing the most current SDK as a shot in the dark, didnt work. Tried installing through the migration tool, no luck. Admin permissions all around, anti-virus turned off during installation and P3D drive is exempt from scans, and everything runs as admin when opened. The only other thing I could think of was simconnect, I have v10.0.60905.0 (cant find any of the others) installed along with ESP simconnect 1.0.20.0 and FSX and P3D SDKs. But native P3D installs shouldnt need those I wouldnt think, ie A2A C172. Anyways, I need some flying in my life, so any help would be so greatly appreciated!