Jump to content

phatcat213

Members
  • Content Count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About phatcat213

  • Birthday 10/04/1956

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Richmond,Va
  • Interests
    Fishing,Cooking and of course Flying

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    Yes
  1. Wow! So far not to impressed with MSFS2020. Feels like a dumbed down version of XPlane 11. It's still early yet so we'll see. 

  2. I got a head of myself and just removed the appdata p3d fold and it worked like a charm. Thanks Brooks Ingersoll
  3. It is said that... "The Only Stupid Question is a Question not Asked." So with that said, one has to realize that there are varied levels of sim experiences and age levels out there and that is what forums are for. I, for one, had this problem years ago and forgot about the use of complex aircraft as default. Thank you for this thread as a reminder. Just remember " You Can't Soar with the Eagles if you're out Hooting with the Owls" Brooks Ingersoll
  4. I had the same problem and I think it was because I didn't use the recommended folder. When I reinstalled and let it do it's thing it works fine.
  5. Same problem here. I am not that savvy anyway when it comes to these things. It seemed a lot easier to set up than EZDok and now this. So what? reset to default and wait for a solution?
  6. Thanks Domini99, I have been messing with this thing for hours myself and your tip worked for me.
×
×
  • Create New...