Jump to content

iMoveQuick

Members
  • Content Count

    52
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No

Recent Profile Visitors

375 profile views
  1. i5 8600K GTX 1070ti 16GB Ram Running p3d from an SSD Windows 10 (1903)
  2. Also posted it on their forum, but it seems to be down or something. I also submitted a ticket.
  3. Hi there, So recently I’ve been having problems with the 747 and can’t figure out what is causing the problem... And there seems to be no trace of the crash anywhere, like in the event viewer. Part 1 (No crash):Starting p3d with 747 at the default airport. Part 2 (With crash):Starting p3d with 747 at EHAM. UPDATE: I tried to re-install the 747, and the first verdion works (3.00.9008), but when updating the plane it doesn't work anymore (3.00.9431). Thanks!
  4. I also tried to go manual en disable that option. Didn’t work 😞
  5. Yes I am, but on the pmdg forum they said there was a hotfix, which I installed. Still nothing. Might delete the shaders first though.
  6. Problem got worse again...The sim won't even boot with any PMDG product...
  7. UPDATE; I just re-installed all my PMDG products and the 747 seems to load up fine, only the plane is not "Starting", but that will be a problem for another day.... Let you know if anything changes
  8. Yes I did and that worked fine. Only loading up at airports causes the sim to crash. At every aiport. I have no addon scenery installed, I just fly on default. And yeah, I also posted it on the PMDG forums and created a support ticket.
  9. Already that...Still nothing. I've also submitted a ticket.
  10. I did try to run p3d as default and that works fine, just the 747 is crashing.. All other PMDG planes load up fine. This post seems to sum up my problem:
  11. No I'm not having any crash reports, not in the event viewer, so can't tell what module is faulting. The crash is a followed: Started p3d, loaded the 747-400/-8, selected user defined weather, changed the airport to EHAM and set the right time. After that I clicked fly now and p3d loads up normally and the UI loads up but the plane is not showing and then out of the blue is just crashes. July 9th: Did 4 legs without any CTD. July 10t: Windows got an update, didn't update anything or installed anything, but the 747 isn't working anymore. The other models are though. ~Aces
  12. Hi there, So I just wanted to ask you guy's if you've experienced any crashes with the 747-400 and 747-8 after the latest windows update. Because p3d crashes just after loading. I don't even see the plane itself. No error message, nothing. ~iMoveQuick
  13. Hi there, So I don't know if this is the right place to post this, but I'm curious in the experience that people have that VrInsights hardware, because their Boeing MCP looks word not allowed good and I'm thinking of buying it. But since it's 500$ it's not just a purchase I wanna make without any tips/help. I had their Multi Switch Panel, but after many headaches I returned it. But on the Linda forums here they told me that that one is pretty old and could cause some problem. But what about the "new" Boeing MCP? Is it any good? The ones I'm looking at : https://www.aerosoft.com/en/hardware/flight-simulation/instruments/502/vrinsight-mcp-combo-boeing-type-mcp-combo-ii?c=952 https://www.aerosoft.com/en/hardware/flight-simulation/instruments/20/goflight-mcp-pro-grey?c=952 Which one do you guy's prefer? PS: Problems that I had with the switch panel were: Missing LED's, Rotary knobs not working and going from heading 360 to 180 took 20+ turns, coudn't program anything else than the PMDG planes(Not the Aerosoft's Airbus and CRJ, Qualitywings, TFDI 717) Thanks for reading in advance! ~iMoveQuick
  14. Hi there, Quick questions regarding a problem that I'm having with TNCM's default scenery (I know it bad, but I don't really care if the FPS is good :D). The problem is that my aprons/aspalt parts of the airport are missing and I can't find a way to fix it with ADE. How can I fix it? (It's the only airport I'm having trouble with) problem : https://imgur.com/a/qmeqlL6 Thanks!
×
×
  • Create New...