Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

markparslow

cold & dark after reinstall

Recommended Posts

Hi alli have just done a clean install of FSX+sp2 then all my addons, and when i load PMDG 747-400x for the first time all is good,but if i select a different 747-400x aircaft all the system's of off in the cockpit(like cold and dark).I have install the updata for it the 747,can anybody help pleasemarkAMD6400+9800GTX+3gig memvisata 32bit +sp1FSX+sp1+sp2

Share this post


Link to post

That's a known problem with FSX. Anytime you load the same engine variant again there are going to be problems, try loading a different engine. That should work.


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $540.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...