Jump to content

Sign in to follow this  
rpowers

buttons don't seem to work in xgauge?

Recommended Posts

When I click on the buttons in xgauge nothing seems to happen.Sometimes the range changes but I see no other changes.All I have to do is click on them,right?Thanks,Ron


Bring back Chief Illiniwek!University of Illinois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes,ASX is running and small green lights are on(Some,but not all).I would assume that by clicking the buttons the green lights would go on and off accordingly?Ron


Bring back Chief Illiniwek!University of Illinois.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest gzath

See the Slow Updating XGauge thread below. You may need to set xengine to /abovenormal status.The little batch file did the trick for me.The only diff is that I had to create the file directly in the XEngine folder then shortcut it to my desktop. For some reason the pathing would not work.start /abovenormal xengine.exeexit

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry,I have no idea what you are referring to,I see no thread.Thanks,Ron


Bring back Chief Illiniwek!University of Illinois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes.Sorry I didn't get right back to you.I have not gone to that thread yet.Was just checking xgauge in FS. Lights on are STA,RTE,CLD.Pre.I found that if I click on any of them nothing happens but if I switcg planes and powers xgauge up the changes have happened,but only if I switch planes.Am goikg to the above thread now.Also Xgauge does not work in my Lear.Just a black box.Works in all other planes I have tried so far..Thanks,Ron


Bring back Chief Illiniwek!University of Illinois.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Temp

>See the Slow Updating XGauge thread below. You may need to>set xengine to /abovenormal status.>>The little batch file did the trick for me.>>The only diff is that I had to create the file directly in the>XEngine folder then shortcut it to my desktop. For some reason>the pathing would not work.>>>start /abovenormal xengine.exe>exit----------------------------------------------------------------------How exactly did you create this Batch File? Where does it go when you've created it? If you had good results in solving your slow XGauge problems then do tell! It might also help me and a lot of others too.Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree.He posted the suggestion but not how to do it.Ron


Bring back Chief Illiniwek!University of Illinois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is his directions a few posts up:"See the Slow Updating XGauge thread below. You may need to set xengine to /abovenormal status.The little batch file did the trick for me.The only diff is that I had to create the file directly in the XEngine folder then shortcut it to my desktop. For some reason the pathing would not work.start /abovenormal xengine.exeexitYou can do the exact same thing using the shortcut properties screen!Jimhttp://www.hifisim.com/banners/hifi-community-sigbanner.jpghttp://www.hifisim.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jim,Sorry for seeming so "dense"on this,but is that the same as "force high priority processes"?I checked that and it didn't help.Please see my above post about changing planes and that causing the buttons to activate.Also about the black box but no xgauge in my default Lear.Thanks,Ron


Bring back Chief Illiniwek!University of Illinois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Don't confuse that option with the Windows option, they are not the same.Could be the same as others that minimize FS and then maximize again to see X Gauge refresh.Not sure about the Lear problem. X Gauge is installed ito it right?Thanks,Jimhttp://www.hifisim.com/banners/hifi-community-sigbanner.jpghttp://www.hifisim.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest smtp

All you need to do is make a batch file using the commands he gave.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It shows up in everything but the Lear and in the Lear it is just a small black box.Ron


Bring back Chief Illiniwek!University of Illinois.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...