Sign in to follow this  
PhilippeMendes

First Officier don't start the engines

Recommended Posts

Hello.I'm a new user of Fs2Crew, I used it with my Level-D 767 and my PMDG 747 but I recaintly have a problem with the Level-D version. I start with a cold and dark cockpit and make the whole sequence good with my "first officier" since the 30 minutes to the pushback but I don't know why at this moment my first officier doesn't do the prestart engine, red anticollison, hydraulics, packs off and when I ask him to start the right engine, nothing and it's the same for the left engine. I don't know why ? The Oil Check doesn't run good it's like the first officier was disconnected and can't manipulate the switches on the cockpit. I try to reinstall the Fs2Crew but nothing, always the same. It's very strange because I make no change to my FS installation since the last good flight.ThanksPhilippe M

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Philippe,If it stops functioning properly 'out of the blue' like you describe, your best bet is to re-install the Level-D 767, apply SP3, then re-install FS2Crew.That often cures weird gremlins that seem to pop up out of nowhere.All the best,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I reinstall the Level-D 767 and the all Fs2Crew I have but that's the same. The bugs occurs at the 0 minutes when the F/O call the pushback team, he doesn't do the prestart engine procedure, after that he doesn't start the both engine and don't change the EICAS for the Oil Check, after that it's ok but but when we are to takeoff with normal procedure, I ask 60 % N1, I wait First Officer say Stabilized and it's impossible to engage the N1 button on the MCP, also I can't engage any CMD, LNAV, VNAV, I try the Autopilot Disengage Bar ON OFF but nothing, the MCP is inoperate.For information, my Level-D are patched to SP3 and my Fs2Crew are patch ed to 1.2 and it's a refresh install and works fine before.ThanksPhilippe M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Philippe,You said it worked for you before, right?In that case you must be doing something differently from before.Try following the Tutorial Flight again, to the letter.Go slow, you might be missing a step.Try using the FS2Crew 767 Panel State file.-Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello.I follow exactly the tutorial flight, no matter what I do, the First Officer stop working at the prestart engine and it's very strange not to be able to engage the N1 button, it's like I have a gauge bug with the panel. The Fs2Crew needs a little bit of patience to learn but when you flight whith you can't go back so I want my Fs2Crew work ;-)I will try replace the gauge folder.ThanksPhilippe M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Philippe,There's not much more I can suggest.When you installed SP3 from Level-D, did you install the full SP3 version?I might suggest trying the full SP3 (not the upgrade version).Chrs,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello.I have uninstalled all my payware aircrafts, Ultimate traffic, FS Passengers, FS recorder and Fs2Crew,reinstalled them in the order. The patch I used for the Level-D is the full SP3 version, and without the Ultimate Traffic, Fs Passengers and Fs recoder that works. I saved the gauges and modules folders and will reinstall the others.ThanksPhilippe M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this