Sign in to follow this  
TheBladeUk

Slight Problem

Recommended Posts

Hi the product is great im having 1 problem, when i get to around 15+ on dep time, i have squawkbox running, its werid its like none of my keys work and i cant access the FS menu or do anything with my keyboard the game hasnt froze or anything and i can do alt+tab back to desktop and works and i can type to someone on vatsim in squawkbox but i cant do anything else none of the keys work can anyone help, i havnt ammended any keys at all in FS

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Aaron,I'm sorry, the A320 user base is growing larger and no one else has reported that one.I've done flights using Squawkbox with no issues.Try re-installing Squawkbox.Cheers,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to get squawkbox off and i still had the same problem, can you suggest anything else???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try doing a flight without running the Pre-Flight Events section.Also try re-installing the Wilco FeelThere A320 and do a clean install of FS2Crew.Sometimes doing that can clear weird, hard to explain gremlins.Also try the other things: Check your system over (maybe it's getting too hot?) also be sure to fly in an area that uses default scenery to rule out scenery has causing your system grief.Cheers,Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this