Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

xgunther

FS9 Not Recognizing Add-On Scenery

Recommended Posts

I recently reinstalled FS9 and I'm having a little problem. I can't seem to add scenery. I've been a hardcore simmer for years so I know how to do it. When I try to "activate" the scenery within FS9, I locate the scenery folder (Let's say DEN_2006 for example) and select it, but instead it just opens up the folder as if it wants me to select something WITHIN that folder. I've tried this with different add-on airports. No luck. Even in the "directory" and "scenery area title" fields show NOTHING. I've even tried copy and pasting the scenery's folder directory location into the directory field. No luck.I'm running FS2004 on Windows XP SP2. I don't suspect it's my OS because it worked perfectly before I reinstalled FS9. I've tried reinstalling FS9 a few more times to see if that fixes the problem, but with no luck. Has anybody else encountered this problem? Any suggestions would be most appreciated. :( Thank you!Alexander Maxwell Gunther

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

When you select DEN_2006, when the folder opens, write in the title of the scenery and hit ok.Bill M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using Den_2006 as an example, double check to see that the Den_2006 folder has a subfolder named scenery and that subfolder has at least one bgl in it. FS2004 will not allow it to be added if it does not. There probably will be a texture subfolder also.Let us know what you discover.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Using Den_2006 as an example, double check to see that the Den_2006 folder has a subfolder named scenery and that subfolder has at least one bgl in it. FS2004 will not allow it to be added if it does not. There probably will be a texture subfolder also.Let us know what you discover.
Thank you and the above for the quick response. I'll try the suggested when I get home tonight and let you know!Thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It worked! Thanks guys, I would've reinstalled my OS before checking that with this particular scenery.

Share this post


Link to post
Share on other sites