Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

brucek

MD11 does not always start correctly

Recommended Posts

I did a search but couldn't find anything on this question.Sometimes when I either go to a saved situation using the MD11, or change a/c from a default one to the MD11, I don't get the moving bar display that shows fixes and airports loading, then when the a/c finally loads the gauges are dark and the yoke is in a full right position. The engines can be heard starting up, but the a/c is unflyable, and when going to Add-ons/PMDG all I see is "About PMDG". This doesn't happen often, it usually starts OK, but seems to be increasing in frequency. I can;t tie it to any other event. I have a GoFlight module and TrackIR, plus a CH Yoke. I am also running FSUIPC.Thanks for any answers,Bruce.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Same problem here. I do not care too much since it happens only one out of five times or so.Restarting FSX cures it.Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

The AIRAC data will only be loaded once per session (thank goodness) but sometimes the initialization process needs a "kick start" by selecting reset flight from the msfs flights menu. I have not found this not to work yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The AIRAC data will only be loaded once per session (thank goodness) but sometimes the initialization process needs a "kick start" by selecting reset flight from the msfs flights menu. I have not found this not to work yet.
Thanks Dan, I will try that the next time I see this occur.Bruce.

Share this post


Link to post
Share on other sites