Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jfri

Problem using ASA with FSX in network

Recommended Posts

Hi,No I can't be certain the problem is on the client.But going from RC to gold of Win 7 has changed something on your network.I can say that others have successfully used Win 7 to set things up with a network and ASA. I won't even consider it because I like my XP too much.Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,No I can't be certain the problem is on the client.But going from RC to gold of Win 7 has changed something on your network.I can say that others have successfully used Win 7 to set things up with a network and ASA. I won't even consider it because I like my XP too much.Thanks,
So what can we conclude for certain from the info I have supplied and what should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,I can conclude that something on your network is not set up correctly. There are no other reports of networking issues using Windows 7 and ASA, here, at our forum, or through e-mail.You should review all networking settings, configuration file settings, and security settings. Without physically being able to sit at your network there is only so much I can do from here.Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,I can conclude that something on your network is not set up correctly. There are no other reports of networking issues using Windows 7 and ASA, here, at our forum, or through e-mail.You should review all networking settings, configuration file settings, and security settings. Without physically being able to sit at your network there is only so much I can do from here.Thanks,
From what you wrote earlier 'that Simconnect never connects to FSX' I suppose the problem must be related with SimConnect. Can we say or test if it is Simconnect on the client or on the server that won't connect to FSX? Or could it be the client SimConnect that don't connect to the server Simconnect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,That log that is generated is based on the client SimConnect being able to communicate with the server SimConnect.Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,That log that is generated is based on the client SimConnect being able to communicate with the server SimConnect.Thanks,
First I just wan't to say that I now finally got things working. I use two keyborads since I got two computers and I must have accidentally corrupted both simconnect.xml abd simconnect.cfg. The IP addresse were different and the simconnect.xml started with a number 50. So I find it strange that the client could comminicate with the server at all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,Thanks for letting us know that you got things working!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    2%
    $540.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...