Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

camaflight

Who have this network configuration for WideFS ?

Recommended Posts

Hi all,I'm still having problems running applications on the WdeClient macine (the applications loose contact with FS after 31/2 to 5 minutes).I have also great difficulties in finding out if my two OS's really are capabel of running with the WideFS.Hence I wonder: Could those of you who reads this topic please tell if you have managed or not to run WideFS with the same configuration as I do:WideFS-server machine: Vista Home premium 64 BitWideClient machine: XP Pro 32 BitI just need to know if you succeeded or not, but of course if you have the time then just briefly tell what you did to achieve this and/or if there were any particular problems that occured during the set up process.Thanks in advanceKind regards,Carl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes that is my setup, except I use Vista 64 Ultimate, are you using FSX or FS9, I use FSX. And one more dumb question your fsuipc and widefs are registered right????


 

as.jpg

Seinfeld Quote of the Month:

"Course, it would have to be someone who hasn't heard the story before. Someone who is unencumbered by any emotional attachment. Someone whose heart is so dark, it cannot be swayed by pity, compassion, or human emotion of any kind"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes that is my setup, except I use Vista 64 Ultimate, are you using FSX or FS9, I use FSX. And one more dumb question your fsuipc and widefs are registered right????
Thanks for replying,So you have Ultimate, well I just wonder if problems occurs when running Home Premium - some half related topics on the net have stated that there are some missing options in Home editions that in some occations makes a problem with a network setup between XP and Vista.I'm using FS9 and have registrated versions of Mr Dowson's wonder dll's.Regards,Carl

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for replying,So you have Ultimate, well I just wonder if problems occurs when running Home Premium - some half related topics on the net have stated that there are some missing options in Home editions that in some occations makes a problem with a network setup between XP and Vista.I'm using FS9 and have registrated versions of Mr Dowson's wonder dll's.Regards,Carl
Carl,You'd be better posting in Pete Dowson's forum with WideClient issues. http://forums.simflight.com/viewforum.php?f=54

Ray (Cheshire, England).
System: P3D v4.5, Intel i7-8086K o/c to 4.6Ghz, Nvidia GTX 1080 Ti 11Gb, Samsung 970 EVO M.2 SSD, 1Tb Samsung 860 EVO SSD, Asus Prime Z370-A mobo, 32Gb G.Skill DDR4 3000Mhz RAM, Win 10 Pro 64-bit, BenQ PD3200U 32” UHD monitor.
Cheadle Hulme Weather

Share this post


Link to post
Share on other sites
Carl,You'd be better posting in Pete Dowson's forum with WideClient issues. http://forums.simflight.com/viewforum.php?f=54
Hi,I have done so, and communicate about possible technical solutions there. What I'm looking for here and in other fora is if anyone at all has a setup like mine and have any success or not. My thought was that by putting this question in multiple fora there would be better chances to find out.Regards,Carl

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,I have done so, and communicate about possible technical solutions there. What I'm looking for here and in other fora is if anyone at all has a setup like mine and have any success or not. My thought was that by putting this question in multiple fora there would be better chances to find out.Regards,Carl
Are you still have trouble Carl, or did you get it working?I ask as I too have just switched my main PC to Windows 7 64 bit, but the client PC where I install RC is XP-Pro 32bit.It seems the biggest problem is getting access to read AND write to any shared folders on the Win7 PC that are OUTSIDE the 'Public' folder.Any help MUCH appreciated.Thanks

Windows 10 (x64) - X-Plane 11 - M/B: Asus ROG Maximus IX Hero - CPU: i7 7700k (@5.0GHz) - RAM: 32Gb Corsair Vengeance LPX DDR4 @ 3200MHz - Video: GTX1080ti - Cooling: Custom water loop (EK 140 Revo D5 pump/res combo, EK EVO CPU block, EK XE360 Rad)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you still have trouble Carl, or did you get it working?I ask as I too have just switched my main PC to Windows 7 64 bit, but the client PC where I install RC is XP-Pro 32bit.It seems the biggest problem is getting access to read AND write to any shared folders on the Win7 PC that are OUTSIDE the 'Public' folder.Any help MUCH appreciated.Thanks
Make sure you have a user called "Everyone" listed in the permissions for the shared folder. I do not remember which folders RC requires to have write permissions. If you have a user listed as "Everyone", both under the Advanced File Sharing window, and the simple File Sharing window, then you will be fine.

Scott Kalin VATSIM #1125397 - KPSP Palm Springs International Airport
Space Shuttle (SSMS2007) http://www.space-shu....com/index.html
Orbiter 2010P1 http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...