Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

Hello, Strong winds over England today.However, according to ASE meteo: winds are variable AT 0. What could be causing this? JosEBBR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like your METAR is out. It's showing the 4th at 1950Z. It should at least be the 12th. Do you have "Force to Real Time" checked in ASE? Here is my ASE for EGNT: ASE-2011-sep-12-001.jpg


Devin Pollock
CYOW

BetaTeamB.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for your help. Looks like there's something wrong with my ASE setup.I did notice the last few days that on startup, neither force to real time nor force to sim time was checked.josebbr

Share this post


Link to post
Share on other sites

It appears that the automatic download button in the general option menu was not longer checked.My mistake!Thanks for your help. JosEBBR

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    42%
    $10,670.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...