Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ryanbatcund

Issues...

Recommended Posts

I've got a few issues...1) When selecting RXP 430W only option the softkeys no longer work on the stock GPS (which sits above the 430w). This means I have no NAV2/COM2 unless I right click the RXP unit. In the Centurion I just made it so Carenado's top GPS runs the com1 and the RXP runs the com2 on the bottom.2) Cannot change MFD/PFD brightness per the manual. I select AUX system group but can't manipulate any of the settings.3) PFD gets washed out when sun is behind you.4) Autopilot can't intercept a localizer worth a darn.5) Wind reads incorrectly on PFD...windwrong.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ryan,RE: Issue number 2, The clickspot to activate the cursor once in the AUX page is fairly small (I found it almost entirely by accident), it is located between the selection knob and the mount screw in the lower right hand corner (Think Reality XP style, just opposite side).Hope this helps,Ryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re 2 and 3: The clickspot in the popup version is located below the actual knob.Wait until you get a "Hand" without + or -The unit in the panel needs a fix before the "Push" function is workable.I've moved mine and will be posting instructions.I recommend a 70% brightness setting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, 2+3 resolved...There's still an issue with the wind vector but a different solution is to use the other wind options... it seems the arrow and velocity readout is correct just not the degrees. Issues 1, 4, 5 remain

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...