Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mmmprod

No text in main Panel

Recommended Posts

Hi Bryan,

 

I'm sorry to ask you for some help but after I've tried almost everything... I don't know what it is happening but I'm stucked

 

When I open FS2CREW Panels everything is working fine but there are no texts anywhere in Panels. I have to guess what I'm doing and what I'm choosing...

And it is strange because I tried to run FS2CREW and it worked. FO doing all the flows, etc ...

 

I re-installed last FS2CREW version

then re-installed SP1C but still the same problem

 

Thank you for your support

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Mehdi,

 

Is your Windows font set to default size? 100?

 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply,

 

I checked my font size and it was set on Default. WIN7 - 100% - Normal Size

 

In fact I had to change from Voice Mode to Button mode. And I forgot that my panel.cfg was messed by FSPAX modifcations.

So I reinstalled FS2CREW then SP1C in order to have a clean installation and a clean PANEL.CFG, I have chosen the Button mode aNd then I have done the FSPAX modification again.

 

However the text disapeared

 

I changed to the Voice Mode and the text came back...(made FSPAX change) ...strange

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

 

Double check the mods you made to the Button panel.cfg are correct.

 

Make sure numbers line up.

 

 

 

Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I have checked the numbers. You gave a good advice here. They were not matching up. Now everything is fine.

Thank you Bryan for your support

Share this post


Link to post
Share on other sites