Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Richard Sennett

Paint problem

Recommended Posts

Hi Guys have all ready started this one would have been done but having a problem with night texture while using a shine file as I do like a nice reflection so when the lights are on at dawn and dusk the shine disappears in the tail area and part of the nacelles and I need to figure this out and will not release it until I can figure it out, if anyone can help with this problem would appreciate it, thank you.
 
 

21e9bag.jpg


Rich Sennett

               

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is a screenshot of my problem happening on all of the factory paints one file was revised a shine.bmp thinking one more need to be changed any help would be great

 

2cfzeoj.jpg


Rich Sennett

               

Share this post


Link to post
Share on other sites

i used the env map from the a2a p51d "Env.dds" (renamed q400_shine.dds) and it gives the q400 a nice shine.

 

original

 

 

p51d env map

 

 

the shine looked okay at dusk.

 

 

 

 


i7-6700k @4.5GHz 16G XMP-3200 | GTX1080ti | 2TSDD | Win10 | TIR | TMCougar | CHyoke/TQ/peds | 55" 4k UHDTV | HP R-G2 | P3Dv4/5 MSFS20

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks but thats not working not much different - take care.


Rich Sennett

               

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi Guys have all ready started this one would have been done but having a problem with night texture while using a shine file as I do like a nice reflection so when the lights are on at dawn and dusk the shine disappears in the tail area and part of the nacelles and I need to figure this out and will not release it until I can figure it out, if anyone can help with this problem would appreciate it, thank you.
 
 

21e9bag.jpg

 

Rich

 go to...mjc8q400/Texture.common And look at "q400lights" and "q400lights_ns"

The ""q400lights_ns" is missing the alpha? wonder if that is what is causing the light problem? no alpha could be the cause?

Let me know.


Jeff Trozzo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jeff that did not work thanks anyway

Yep...same here. Kind of strange though, it only seems to be a certain time frame that the lights don't show up?

 

Edit...

Rich

     Have you said anything to in the Majestic forum's yet?


Jeff Trozzo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the info Ark  :) thought I was going crazy Yes I posted but no support there to bad


Rich Sennett

               

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is a screenshot of my problem happening on all of the factory paints one file was revised a shine.bmp thinking one more need to be changed any help would be great

 

2cfzeoj.jpg

 

This is a model bug. It will be corrected (more or less) in the service pack


banner_samdim_q400_nrw.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is great news Sir thank you thought I was going crazy good show


Rich Sennett

               

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a model bug. It will be corrected (more or less) in the service pack

 

Get the "Raid" bug spray....Stinkin' bugs....

Thanks for heads up.

 


Jeff Trozzo

Share this post


Link to post
Share on other sites

As I have to pay the bills can anyone confirm if this texturing issue has been taken care of in the latest release thank you.


Rich Sennett

               

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...