Sign in to follow this  
Agovico261

Fs2004 Crashes because of AI

Recommended Posts

eHi, I'm having a problem with TFS (the fruit stand) A380. When I program the AI on AIFP, go to the airport and go 10 minutes before the Ai plane takes off it fs2004 crashes! I also used the project airbus a380 and FS2004 crashes too! I've programmed a380 before from proMZ or ProMS it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello,

 

There is no support here for individual file library uploads. You will need to contact the author.

Their contact information is in one of the text files included in the file package.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is an automatic message.

 

This topic has been moved from "The File Library General Forum" to "The FS2004 (FS9) Forum". This move has been done for a number of possible reasons.

  • The most likely reason is that the post was off topic.
  • The topic could also have contained images or a video that were not appropriate to the original forum it was posted in.
  • The images might not have been "illustrative" or "explanatory" in nature.
  • The topic could have been moved because we deemed it to be more appropriately placed elsewhere.
Please ensure that your posts are "on topic" and contain illustrative images or videos as appropriate. Do not post videos or images just for entertainment purposes anywhere but in the screen shot or video forums. See our image posting rules here.

 

Members who continue to post off topic posts can be denied entry to specific forums in order to reduce and remove the practice. Your cooperation is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eHi, I'm having a problem with TFS (the fruit stand) A380. When I program the AI on AIFP, go to the airport and go 10 minutes before the Ai plane takes off it fs2004 crashes! I also used the project airbus a380 and FS2004 crashes too! I've programmed a380 before from proMZ or ProMS it works.

Just to be clear, you're using these planes as AI, yes?  If it's happening with two different aircraft, I would suspect that there's a problem with the FP file generated by AIFP.  Try getting rid of the FP you have in there now and creating a very simple one trip FP to see if the problem persists.

Cheers,

Jeff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this