Sign in to follow this  
SirFM

Yahoo maps not working

Recommended Posts

Don't know if it's just me but my Yahoo Maps doesn't seem to work.

 

I recently reinstalled so I probably screwed something up.

 

Here is my Yahoo Maps entry in the TileProxy proxyuser.ini

 

 

[YahooMaps]

cache_folder=G:\TileProxyCache\cache.Yahoo
network_module=libnettile
module_config="conn=20|rate=2.0|verbose=0|server=http://us.maps3.yimg.com|path=/aerial.maps.yimg.com/img?x=%x&y=%y&z=%z&v=%v&t=a|useragent=Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)"
min_level=9
max_level=18
map_version=1.9
level_mapping=9,10,11,14,14,14,15,16,17,18
color_hack=No
color_level=0
bulk_extend=50
 

 

Thanks in advance for your help

 


Looking at my proxy logs when going to maps.yahoo.com, I have hits to 4.maps.nlp.nokia.com/maptile/2.1/maptile/d38d9a851f/hybrid.day/18/77294/93813/256/png8?

 

When trying to access the nokia link in my browser I have the following message

 

 

 

Access DeniedYou don't have permission to access "http://4.maps.nlp.nokia.com/maptile/2.1/maptile/d38d9a851f/hybrid.day/18/77294/93813/256/png8?" on this server.

Reference #18.5595fea5.1382705006.e8d879f

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Here is my Yahoo Maps entry in the TileProxy proxyuser.ini

 

The only thing I notice is that you are missing the end of the line below, starting with  (compatibility.... )??

 

module_config="conn=20|rate=2.0|verbose=0|server=http://us.maps3.yimg.com|path=/aerial.maps.yimg.com/img?x=%x&y=%y&z=%z&v=%v&t=a|useragent=Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)"

 

Not sure if that is the problem.  Do you see any .jpg files in the G:\TileProxyCache\cache.Yahoo folder?  They should have file names with a format like "tile_l16_x19558_y41557.jpg" for example?

 

You are welcome to try my Proxyuser.ini file (attached).  Just change the extension from .txt to .ini.  Avsim did not let me attach a file with the extension .ini.  You will also have to change the location of my cache_folder(s) from drive E: to G:  (i.e. G:\TileProxyCache\cache.Yahoo)

 

I don't know anything about proxy logs - can't help you there...

 

Good luck,

John

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

How can we make those changes apply to FSET too ? Does anyone have any idea ? Yahoo has been idle on FSET since they changed their url scheme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this