Sign in to follow this  
bobrbend

No text showing

Recommended Posts

I've had this happen before, but forgot the fix.

 

Suddenly the red text indicating the brakes, parking brakes, paused, etc. has disappeared.

 

Help please.

 

Thanks.

 

Dan Cole

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

in your fsx.cfg ensure that under display you have this set

 

InfoBrakesEnable=True
InfoParkingBrakesEnable=True

Share this post


Link to post
Share on other sites

In your FSX.cfg under [Main] do you have a line that says HideInfotext=1, if so set it to 0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only other things I can think of is :

 

1.  Did you do any editing of the language file in your main FSX folder? (This is unlikely)

 

2.  Possibly a bad FONT in the FONTS folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

probably  not  the fix  but have you got  the show tool tips  checked or  what ever its called in the fsx  general section I think its in

Share this post


Link to post
Share on other sites

probably  not  the fix  but have you got  the show tool tips  checked or  what ever its called in the fsx  general section I think its in

Nope!  I never use tootips and all of my TextInfo work fine except for the "Replay and

 

Count-downtimer"  that I edited out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this