Sign in to follow this  
PeZac

Problems with SP1.

Recommended Posts

Hey ! Whenever i try to install SP1 i got several problems with the game.It will normally turn on and i can fly BUT :

-plane windows dissapear

-no advanced animations

-ugly white thin cloud layer somewhere at 8,000 feet

-some textures , like propeller aerodynamic tip (that silver thing at the front of a proppeler) gets incerdibly ugly

-some panels in the default 737 are not working properly

 

Thanks for any help !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

You have to install SP2 or Acceleration. Make sure the parameter highmemfix=1 is placed in the Graphics section of the fsx.cfg. FSX SP1 is installed with Acceleration. FSX SP2 is the same as Acceleration - just coded not to use the payware within Acceleration.

 

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dont know why but the game wont even launch with SP2 installed. Some graphic problems i think.

 

PS: Dont tell me to upgrade my system.

But i will try that HIGHMEMFIX tomorrow

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


PS: Dont tell me to upgrade my system.

 

Maybe your system is not powerful enough to run FSX.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this