Sign in to follow this  
chiropra

no sounds - no button

Recommended Posts

hello

 

im a fs2crew user on 737. which works fine.

i tried yesterday this 777 fs2crew in a vocal mode. worked fined in a vocal mode. ok.

to day i wanted to tried the button mode , there is no trigger when i push the main button (alternate static). and now- no sounds at all, even in the test panel. i tried all combinations of settings, headset-speakers-default-etc...reboot 10 times, nothing. the sound is gone ! and nothing works now.

i m very disapointed with that product! spend hours to have it work!

ty for help if any...

ps* i read the troubleshooter 10000 times...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

A few users who had audio problems solved their audio problems by:

 

1. Uninstalling.

2. Re-installing FS2Crew.

3. Rebooting.

 

Make sure no programs are running in the background when you install.

 

If you need further help, send me a Support Ticket.

 

Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i did that

1. Uninstalling.

2. Re-installing FS2Crew.

3. Rebooting.

and it work's again !

thank you for the support !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this