Sign in to follow this  
razalom

TRIM not working

Recommended Posts

Hi there,

Not too sure what is happening but when I have FS2Crew active I can not adjust the Take Off TRIM. I can see the movement of the buttons on the yoke but the trim wont adjust. I reset the Yoke Key again but it still wont move and is stuck on 4.00.

 

Any clues?

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Typical of many hours of it not working as soon as I post here it starts to work. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Typical of many hours of it not working as soon as I post here it starts to work. :)

 

FS2Crew makes no attempt to move the trim, but glad you got it sorted.

 

Gotta love FSX...

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Make sure you have hydrolic pumps on. It took me a while to figure that one out

 

That would also explain it... the FO will turn on the hyd pumps during his Before Start procedure flow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK thanks maybe thats whats happening. Will check tonight after work. Thanks again both :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this