Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

specialist

Constant Product Activation Code Request

Recommended Posts

Every time I try to load my NGX, it request my activation code. I enter it, and it says it's been activated, but this happens every time I choose to fly the NGX!  I sent support an email, but have not heard back from them yet. In the mean time, what can be causing this problem?


Johnny Rosario

Banner_MJC9.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Every time I try to load my NGX, it request my activation code. I enter it, and it says it's been activated, but this happens every time I choose to fly the NGX!  I sent support an email, but have not heard back from them yet. In the mean time, what can be causing this problem?

 

A couple different things can cause this. One of them is if you've followed any "tweaking" guides that tell you to shut off various Windows Services to get "better performance." More specifically, the service that is needed is FLEXNet, so check to be sure it is active.

 

As far as your ticket goes, try logging back in to see if you have any pending tickets. I don't see it in the system at all.


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Type MSConfig into your search and then click service tab, should show up there with a check in the box....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found it and it was already checked. Although it says it stopped.

 

Take a look at the startup type. If it's anything other than "manual," set it back to "manual."

 

You wouldn't happen to have an ASUS computer, would you?


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, I build my rig 3 years ago, and never had a problem until now.


Kyle, what do you mean by startup type?


Johnny Rosario

Banner_MJC9.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I can't figure out why this is still happening. Perhaps I should just delete my NGX completely out of my system, and reinstall it to see if that takes care of it.


Johnny Rosario

Banner_MJC9.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I can't figure out why this is still happening. Perhaps I should just delete my NGX completely out of my system, and reinstall it to see if that takes care of it.

 

I doubt that would help, honestly. Submit a ticket before you try that out.

 

Support.Precisionmanuals.com


Kyle Rodgers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, ticket has been submitted. I thought I submitted the first time, but I guess not. :rolleyes:


Johnny Rosario

Banner_MJC9.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...