Jump to content

Sign in to follow this  
angelbird

APU/ EGT gauge not working

Recommended Posts

I need a way out of a situation that you may know the solution to it.When I follow from a cold&dark situation the startup of the APU as per the book,
my EGT gauge not revving up. Would you know if it's a PMDG snag or a code 18 error( that would be me at 18" from the PC) ?

Guy Reinhardt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guy, I recommend the Tutorials.  Tutorial #2 steps your through a preflight at a gate and starting the APU is on pg 60.  My first thought is that you are not clicking the APU switch all the way to start.  It is a three-way OFF/RUN/START switch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...and it takes a minute if you go straight to the momentary start position for the apu power plant electronics to initialize before the start process begins.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...