Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

amit24075844

fsx major problem

Recommended Posts

I have installed fsx sp1 (10.0.61355.0) and when I am trying to install sp2 it says that sp1 not installed what should I do please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you run FSX at least once after each core and subsequent SP install before going further. 


Roman_Full_combo_AVSIM_2.png?dl=1  FS RTWR   SHRS F-111   JoinFS Host/Client 

 

Yamaha CR 1000/JBL 2500, AMD 965 BE OC'd @ 3.88, RipJaw 2x4GB 1600 CL7, Gigabyte GTX-1070 OC 8GB, Asus M4A87TD EVO (AMD 870), Samsung 850 EVO 256GB & 1TB SSDs, WD 1T & 500G Black, 19" & 32" LCD, Win7 Pro 64bit, TMaster T-Flight HOTAS, FSX/FS9, FSUIPC / LUA, FSRealWX Pro, PlanG, JoinFS, LittleNavMap
Copilot - Samantha the "Hound"  RIP 😞        
       samantha.jpg?dl=1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you install FSX and the Service Packs in the same drive? And exactly what editions of FSX are you installing?

If you have FSX Gold Edition, installing both Deluxe and Acceleration editions bring the service packs with them (Deluxe brings SP 1, and Acceleration brings SP 2)

And make sure you install them in order, ie 1 is installed first, and then SP 2.

And also run FSX, preferably as Administrator, after you install each SP.

 

Hope this helps


As Always,

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://forum.avsim.net/topic/391692-cant-install-fsx-sp2-on-win7-64/

 

This thread relates to another SP2 install error.  Pay attention to what Jim had to say

 

about trying to install the SPs when other 3rd party stuff is already installed.


Charlie Aron

Awaiting the new Microsoft Flight Sim and the purchase of a new system.  Running a Chromebook for now! :cool:

                                     

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you for your help but I fixed it I deleted fsx and all the add-ons which I didn't do before and now it is ok I am installing all my add-ons but my graphics problem still stands (another topic I have posted)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...