Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pilotandre

simulation rate problem

Recommended Posts

HI 

This problem is very annoying...

When i have set up every thing for the flight and i am on my cruising altitude I speed it upp to 8X and when i put it back on normal speed the screen just blinks in black and white and i need to start

the flight over again. The same thing happends when i take instant replay when it loads back it crashes same as before. But if i use 4X nothing happends then it works good but it take little to long to fly.

 

Any one kowns about this problem?

Thanks/André

Share this post


Link to post
Share on other sites

Full names in the PMDG forums please.  It is normal for MSFS to stop on change from x8 to lower rate to reload textures.  Your symptoms sound like your system is having problems with this operation. It's not a normal complaint.


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,660.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...