Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dutto88

Vpilot and traffic mtl

Recommended Posts

Hey guys, 

 

So ive been away from P3D for 3 months, in that time ive become aware that IVAO have taken there IVAO MTL off the vpilot list. What is everyone using now for traffic matching ect

 

 


I7 6700K 4.7Ghz, GTX ROG Strix GTX1070 8GB, ASRock z170 Extreme6+, Corsair 16GB ram, Corsair Hydro Series H110I extreme cooler, ASUS VC279H monitor. 

 

Thanks in advance, 

Jack 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We use WOAI.  There's  a downloader (downloads all WOAI) thread on forums.vatsim.net.  There is also a model utility to increase the match hits.


10700k / EVGA 1070

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey bic, 

 

Are you able to link me to it

 

thanks heaps


I7 6700K 4.7Ghz, GTX ROG Strix GTX1070 8GB, ASRock z170 Extreme6+, Corsair 16GB ram, Corsair Hydro Series H110I extreme cooler, ASUS VC279H monitor. 

 

Thanks in advance, 

Jack 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to download the WOAI installed for the packages, only problem is when i attempt to sign in using my avsim credentials it comes up and says Avsim login has failed and to check my username and password when i know they are correct as i have signed into avsim with them...

 

Any tips


I7 6700K 4.7Ghz, GTX ROG Strix GTX1070 8GB, ASRock z170 Extreme6+, Corsair 16GB ram, Corsair Hydro Series H110I extreme cooler, ASUS VC279H monitor. 

 

Thanks in advance, 

Jack 

Share this post


Link to post
Share on other sites

try the WOAI downloader at vpilot forum - cannot put link in - google vpilot forum its  about #4 down in forum

all the best

Denis Brown

Share this post


Link to post
Share on other sites

I managed to download the WOAI installed for the packages, only problem is when i attempt to sign in using my avsim credentials it comes up and says Avsim login has failed and to check my username and password when i know they are correct as i have signed into avsim with them...

 

Any tips

 

So your downloading the WOAI from avsim?  Try opening notepad and type your password in there.  Then copy it and paste into the woai downloader.

 

If I am totally off base, what app are you trying to do with what app?


10700k / EVGA 1070

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't forget, your AvSim library credentials are what you need, which is separate from your AvSim forums credentials.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,535.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...