Jump to content

Sign in to follow this  
JasonD210

Missing Roads and Water textures

Recommended Posts

Hi !

 

I just bought FTX England scenery - my first ORBX add-on.

 

I wanted to post this on the ORBX support forum, but when I click on the forums link there I don't see any forums, just a couple of images. I've tried in both Chrome and Mozilla. So that's why I'm posting here.

 

I'm using this in P3D, and it doesn't appear to working correctly. Firstly, I can see road traffic everywhere, but no roads. Another problem is that areas where there should be water are covered with ground textures. These two issues make it almost impossible to use the software for VFR, since nothing is recognisable. The default FSX scenery is more accurate with regards to water than this, so I'm hoping this is a bug and not a design!

 

Can anyone help?

 

/Jason


Jason D, using P3Dv5 and DCS

Intel Core i9-9900K @ 3.6GHz,  nVidia GeForce RTX 2070 SUPER,  32GB RAM,  Oculus Rift S
 

 

Share this post


Link to post

Did you install FTX Global and Vector aswell?


Regards,
Paul van Uffelen - EHRD

Share this post


Link to post

Sounds like you didn't install the texture libraries. England is a standalone product and does not require Global or Vector.

 

If you re-run FTX Central you should get a prompt for the latest files. Dont forget to re-apply the `Europe` area afterwards!

Share this post


Link to post

Sounds like you didn't install the texture libraries. England is a standalone product and does not require Global or Vector.

 

If you re-run FTX Central you should get a prompt for the latest files. Dont forget to re-apply the `Europe` area afterwards!

 

Yep! I missed a very simple thing - to apply Europe!

 

Thanks.


Jason D, using P3Dv5 and DCS

Intel Core i9-9900K @ 3.6GHz,  nVidia GeForce RTX 2070 SUPER,  32GB RAM,  Oculus Rift S
 

 

Share this post


Link to post

I know this is like... over a year down the line, but i have the exact same issue. How do i reapply Europe? Or, if things have changed, what's the fix for this?

 

Thanks.


Cristi Neagu

Share this post


Link to post
On 4/20/2017 at 6:19 PM, Cristi_Neagu said:

I know this is like... over a year down the line, but i have the exact same issue. How do i reapply Europe? Or, if things have changed, what's the fix for this?

 

Thanks.

Fix is to get FTX Central v3 which makes "applying" regions a thing of the past. They are now all active all the time.


-Jay

9700K | RTX 2080Ti @ 4K | 48GB DDR4 | 2 x 1TB SSDs | RC Cola

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    39%
    $9,970.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...