Sign in to follow this  
angeli662

AS2016 running on a client PC issues....

Recommended Posts

Here is the problem: Start FSX-SE on server/ start AS2016 on client all work fine. Now quit FSX-SE and AS2016 still connect, start FSX-SE and no weather loading. 

It seems if some process or service doesn't end when quitting FSX-SE, only if I sign out in Windows10 and sign in I get it back on.

Any suggestions would be most appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

How long do you wait?  You have to give time for the FSX:SE module to unload.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

If you haven't tried already, try letting AS2016 through your firewall

Share this post


Link to post
Share on other sites

How long do you wait?  You have to give time for the FSX:SE module to unload.

HUSSAR, I wait until all the addons saitek. PriciptFS, MCE etc to unload.

Hi,

 

If you haven't tried already, try letting AS2016 through your firewall

Yep It is configured in FW. mt ASN was working properly before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be a SimConnect issue.  Have you tried starting AS16 on the client before starting the sim?  If the issue persists please log a support ticket:

 

http://hifisupport.kayako.com/Tickets/Su

HUSSAR,  works fine either way , it  only when I stop and try to reopen the sim. I have all  4 simconnect installed on both machine,

 AS2016 also keep giving a warning that it is running in FSX boxed version, which I don't have.

thanks anyway for the suggestion.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this