Sign in to follow this  
interpreter

FS9 part loads in Win 10

Recommended Posts

4I have now installed FS 2004 7 times from my disks but still cannot get it to function correctly. The loading procedure was FS 9 into C:\OS, 9.1 update, file not mentioned. When I click on the icon I am always asked to say yes  to to Administrator start. That's ok. However, everything loads correctly, with sound etc. I leave the flight on the Cessna 172 and open the throttle and the aircraft starts to move. BUT if I touch the "S" key to change view the top of the screen changes but the panel remains. This happens on every aircraft. Can anybody help?  I have deleted every non-FS9 aircraft to ensure no pollution from that source. However, with hidden files viewable I cannot trace the FS9.cfg file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Download 'Everything' from https://www.voidtools.com/

 

This is an amazingly fast desktop search engine that will find fs9.cfg as you type.

 

Delete that, then run again & see what happens.

I have FS2004 installed in its default directory & another version in C:\

Both work perfectly.

Try turn the UAC setting right down, & see what happens. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, It stands for User Account Settings

It is just a nag from Microsoft.

 

In Windows 10, go to your Magnifying Glass in the Task Bar, bottom left & type in UAC

Then Change UAC settings,

then drag slider right down.

 

Cheers

Robin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this