Sign in to follow this  
plevenda

problems with reversers

Recommended Posts

This question pertains to the NGX737. On engine start up, my reverse throttles/handles pop up to idle thrust all by them selves. I can reset them, but as soon as I begin to advance the throttles for taxi, they keep popping up. This also kicks off the auto throttle if it has been activated. I am also having a problem getting the engines to throttle up when beginning to taxi. I get visual movement of the throttles in the sim, but no response from the engines. This issue seems to be sporadic and not sure if it's related to the reverser issues. Any thoughts would be appreciated.

 

 

Paul Levenda

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 


Any thoughts would be appreciated.

 

Using FSUIPC?

 

Drag the FSUIPC.ini from your sim's root folder onto your desktop. Run the sim. If that solves the issue, your FSUIPC configuration is causing it. If it doesn't solve it, put the FSUIPC back into the sim root folder (and allow it to overwrite).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you guys. Yes I do use FSUIPC and I did as you advised, then rebuilt my FSUIPC and all seems to be well now. I think the my problem might have originated when I was trying to get my reversers to work through FSUIPC using buttons on my CH Products throttle quad. I'll figure something else out for them now.

 

Paul Levenda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this