Sign in to follow this  
kriggelb

strange white dots appearing in the FSLabs A320 cockpit

Recommended Posts

Hello Steve,

I've been enjoying your dx10 fixer along with the new A320 and the cockpit shadows work just great! Thank you!

Still I've got one question:

In the shadow parts of the virtual cockpit I notice some white dots appearing from time to time within the respective area. It's no big deal - it's just as if the shadows were flashing at some tiny parts; the white dots seem to move around and then they disappear. As you can imagine it's hard to take a screenshot :wink: .

These are my shadow-settings with the newest fixer version (3.0):

- everything ticked except for "Enable Shadow Boost" and "Disable Volume Shadows"

- Shadow Boost "0"

- Contrast one notch to the right

- HD All Aircraft

- Shadow Bias 3.0

- Volume Shadow Bias + 3

I hope you can help me with that!

Cheers,

Chris

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

do you have bloom on?   some of the bloom options can cause issues even when bloom is off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure that you have headlight bloom always off in the bloom dialog. Some bloom occurs in dx10 when bloom is disabled.

 

Otherwise I have no idea

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a flaw in the model. Also happens in DX9, so not related to DX10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this