Sign in to follow this  
costa

voice control does't understend < on >

Recommended Posts

hi everybody

my reboot voice control works really great, but I dont know why the most simple words < ON> IT IS IMPOSSIBLE  to reconoising.

it  a just a my problem? do you have any solutions 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Which SOP are you using?

 

Are you trying to say "on" by itself?

 

Please refer me to the section in the manual you're referring to.

 

Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciao

I use sop 3

yes  In say <on>  by it self,  ex. windows heat, eletricaol, jowdumper, probeheat ......

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciao

I use sop 3

yes  In say <on>  by it self,  ex. windows heat, eletricaol, jowdumper, probeheat ......

 

 

Did you try re-running the voice training?

 

Try deleting you voice profile in the Windows Control Panel Speech Recognition system, then creating a new one, then re-doing the voice training for that profile.

 

 

Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a similar problem with words "on" and "off". Try saying double "o" in those words: "oon", "oof". This always works for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this