Sign in to follow this  
jcomm

Logging-in into AVSIM....

Recommended Posts

Starting yesterday late afternoon, logging into AVSIM looks different in my PC.

 

I see a popup mentioning I am being re-directed, it takes a while to finish, but even worst is when I try to read my private messages. I click the envelope icon and wait for ages... It never opens ...

 

This is in EDGE with the latest win 10 version.

 

BTW, it's the same with IE 11

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

This is the new popup I get when trying to login into AVSIM since yesterday :

 

Avsimlogin.jpg

Share this post


Link to post

Hi Jose,

 

I got the same message when logging on (I never log out but decided to log out and try the logon to see if I got the same message).  My transfer was fairly instant, maybe 5 seconds.  I believe it is the fact we are currently installing a program to make AVSIM a secure website.  Once done, you will see a green lock on the address bar.  Currently mine is yellow (connection partially secure except for images) but hope it turns to green once the program is installed and properly set up by our techs.  Hopefully our membership will not be inconvenienced by this upgrade to the website.  The AVSIM Library already has the green lock which means the site is fully secure and no problems there so far.

 

Best regards,

Jim

Share this post


Link to post

Thx Jim, I thought that might be it ;-)

 

Best Regards,

 

José

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this