airernie

v 0.1.626 Alpha

Recommended Posts

Just upgraded today and have some new problems.  1)  The onscreen menu that appears when you hold down the center mouse button now appears at the top right portion of my screen, with the round selector knob in the 0,0 position.

 

Therefore I can't see the left half or top of the menu.  Also appears there is no way to drag it to a new position.

 

Also, my EZDOK imported presets for the F1 T182 no longer work.  

 

Some other issues, but I'm going to start deleting and installing ChasePlane again.

 

Ernie

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Ernest,

 

1) I have not seen or heard of this issue before; What do you mean by position 0,0? (Screenshot?)

2) by "no longer work" you mean they don't react when you select them or do they bring you at the wrong positions?

 

Regards,

Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Keven,

Sorry, I didn't grab any screenshots before I did the uninstall/reinstall and things are working well after the reinstall.

 

Also, got updated to latest build this morning.

 

I'll keep an eye out for reoccurred and grab screenshots if it happens again.

 

For now, consider it solved..

 

Ernie

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now