Recommended Posts

Hi guys! 

I reinstall the Lear 35A these days on my P3DV3.4. I have a very strange fuel problem on this plane. Left and right wing tanks equally filled before flight, I notice that both engines are feeded by the right tank only which ended by an unbalance quickly. I made a test to confirm, I only put fuel in the right wing tank and I could start both engines without problem, of course I tried also to put fuel in the left wing only and none of the engines started. To be fair, I must say I've the same problem on the Xtreme Prototypes LR25D SE. I tried The Eaglesoft Citation X, this one is ok (And all my other twins)so I'm a bit confused:dry:. Maybe someone amongst you already add this problem(I googled but did not find any answer)

Regards

Pat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Make sure your default aircraft on startup has both tanks turned on,  it's a bug from long ago that hasn't been addressed , I had the same problem in the MU-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks a lot Marty!

I just got the answer from Xtreme Prototypes :cool:

Best  regards 

Pat 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Pat Mussotte said:

Thanks a lot Marty!

I just got the answer from Xtreme Prototypes :cool:

Best  regards 

Pat 

In case others run into this same problem it would be good to know what the answer was from Xtreme Prototypes  -- different or the same as from Marty above?

Thx,

Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes Al, same answer! Alain at Xtreme Prototypes add they have corrected this issue with the upcoming V2.1 :cool:

Cheers

Pat

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now