Krugerr

Any Camera Function Working

Recommended Posts

Using ChasePlane v0.3.1 Beta Exp. on P3D v4, i noticed that anything related to camera was working, Zoom, Pan & Tilt, anything, except switching cameras, the screen flashes black an then the alternation begins... And the most weird thing is: when i press the middle mouse button, the cursor "sticks" in the screen, like when you move the camera, but it don't do anything...

I already tried to go to a stable version and deleted the camera.cfg. It happens in every aircraft!

A day ago it was working perfectly, but after the installation of PMDG 777-300ER (i don't know if it have something related to) this happened. :angry:

 

Thank You,

Henrique Kruger

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

same here

i struggle also with chase plane after installing 777-300 in P3DV4...just not working

de- and reinstalled chase plane completly already, did not help...

andre schütte

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic was never answered.  I have same problem and am looking for an answer.  CP works with the other versions of the PMDG 777.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have the latet version of ChasePlane installed. If that does not fix it, generate a report file from the Preferences and send the file to us via email

Share this post


Link to post
Share on other sites

It didn't work yesterday, but it does today.  No other changes.  Not sure why, but glad it works now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now