exeodus

Problem using advanced camera features

Recommended Posts

This a continuation of my previous thread here:  

I saw in a different thread posted about the zoom feature not working, and Keven advised to disable advanced features.  This fixed the zoom issue, but now smooth scroll doesn't work, nor do any of the static cameras, which is a feature I use a lot.  I have tried both experimental and stable channels, but the issue persisted with both.  I use both AS16 and ASCA on all of my flights, i don't know if that even matters.  I also tried the delete camera.cfg per the instructions in the sticky.  It did say it found and fixed a configuration error when I started CP, and went back to normal until I shut P3D down.  When I restarted it, the issue came back.  I am using P3D V3 HF2.  the static cameras also did not function properly when it had the zoom issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Alan,

Try with the latest experimental version, we changed a few things that will potentially fix the issue.

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

So far latest .20 exp version is working fine.  I will keep testing and will report back any issues.  Thanks a lot for the fast response, especially on a Sunday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now