skyymann

77W is Gone~

Recommended Posts

After removing the old files and getting new ones from PMDG, I updated the 200 with no issue. Then I did the same for the 300 and it is gone. In ops center, I can't get any liveries, and it is no longer available in the FSX menu. I tried the install again to no avail. Please help, that is my go to aircraft.

 

Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

17 hours ago, skyymann said:

After removing the old files and getting new ones from PMDG, I updated the 200 with no issue. Then I did the same for the 300 and it is gone. In ops center, I can't get any liveries, and it is no longer available in the FSX menu. I tried the install again to no avail. Please help, that is my go to aircraft.

Hi, Skymann,

How did you remove the previous versions?  Did you use Control Panel?  Are you sure that the installation files you are using are the latest?  You can see the version numbers in the read me file that is inside the zip folder.

Mike

PS: PMDG wants you to sign your full name in its forums.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  find  it  hard  to believe  that  you  cant   install again  some  thing  is  not  right,  would  put in a support  ticket  in

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK,

Third try was a charm. I'm going with FM here although there may be a bigger problem with my PC as I was having trouble with PFPX earlier as well. Either way, I'm good.

Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now