AlbertBall

PMDG OPERATIONS CENTER

Recommended Posts

Im not abble to download liveries anymore, the moment a push the download button, it stops download a second later !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

9 minutes ago, AlbertBall said:

Im not abble to download liveries anymore, the moment a push the download button, it stops download a second later !

Welcome to the forum. Please note that full names - first and last - are required in your posts here.

Try the following:

https://techjourney.net/disable-turn-off-ipv6-support-in-windows-10-8-1-8-7-vista/

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Thank you !

I've tried with no results at all!

Ive already submitted a ticket two weeks ago and no solutions yet !

 

 

André Marques

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, AlbertBall said:

Ive already submitted a ticket two weeks ago and no solutions yet !

Have a ticket number? Shouldn't take that long.

Something is preventing the download that isn't the OC. Antivirus, firewall, or something else on your comp. Running the OC as admin?

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, AlbertBall said:

OC was working poperly, and then it stoped working for downloads

My thought is that your anti-virus program updated its definitions, which the OC is now getting caught up in. The OC is showing a failure when it tries to download. Manually testing the download link works, so it's not a file/server issue. Something is stepping in between the OC and our server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, AlbertBall said:

I' ve disabled my anti-virus, still no results!

What AV do you run?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, AlbertBall said:

Any thoughts?

I should point out that we don't exactly live on the forums, so it may take some time for Kyle and others to get back to you. Bumping the thread two hours after your previous post isn't going to make Kyle see this any faster. In any event, I don't have any ideas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you anyway !

Sorry, i'm not pressing anyone!

I appreciate Kyle's time and immediate answer!

 

André Marques

Share this post


Link to post
Share on other sites

You will find that a number of us have this problem and no solution yet.

I suspect it is some sort of registry problem myself as the problem occurred after I uninstalled from P3D v3 and just installed in P3D v4.

All the recent uninstalls and re-installs (including putting the planes back in both v3 and v4) has not solved the problem.

Someone else had the same problem and it went away after they formatted their system and started over, with the exact same setup as previously.

I don't have the time to reformat and start over so I'm living with it for now.

I have done the "run as admin, turn off AV, and firewall" dance many times but no solution either.

Have also tried all the solutions suggested by support.

Strange thing is that the OC can download it's own update and update itself just fine but it can't download liveries or micro-updates.

You will probably have the same problem when you try to do the micro-updates to aircraft once they get pushed again as it seems to affect this also.

If you ever do find a solution please let me know

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now