solsen

Unable to assigning any "functions" to buttons of my joystick/panels using Linda v3.0.1.711 and P3Dv4

Recommended Posts

Hi,

Unable to assigning any "functions" to buttons of my joystick/panels in new Linda 3.0.1.711, my P3Dv4 is totally new installed no addons except fsuipc.

To info: my MCP1 worked right out of the "box", no setup needed :-)

 

My sw:

- win64b

- P3D v4

-FSUIPC v5.103

 

Any advise please :-)

 

Brgds

SO

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi solsen

Welcome to the LINDA forum. 

A couple of points to check. Do you have a registered copy of FSUIPC5? Without it LINDA will not work. Do you have LINDA FSX Sync-ed (orange outline of aircraft dropdown)? You say that your MCP1 worked straight out of the box. For LINDA to work the VRiSim software must not be running.

If the above does not work please follow the Diagnosis reporting thread and email me your fsuipc5.log and linda2.log files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Scott,

Issue solved, I deseleced the "FSX Default" once and selected it again and the "fsx-sync" symbol went orange. now all more

sticks/control/panels react to Linda :-)

 

To Info:

- Have an registed ver of fsuipc.

 

Thanks for guiding me to solve my issue so fast, case solved and have a nice day :-)

 

Brgds

Søren

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now