Sign in to follow this  
CurtS

Flashing screen when using hat switch

Recommended Posts

Hello!

I have problem with the screen flashing when I use the hat switch on my Saitek yoke.

It flashes only for short moment when I start moving the hat switch. This does not happen with my Logitech stick only with the Saitek yoke. And if I exit CP the screen does not flash.

It started with the corrected version 0.3.44.

/Curt

Regards
Curt Söderberg
Märsta, Sweden

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you got your Saitek hat switch also defined in the simulator or FSUIPC?   

That may not be the cause, but I got similar when I had double assignments.

Ernie

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, I can't see any definitions for the hat switch. But I think that is the problem. I tried to repair the broken hat switch. Used four keys instead of the hat switch.

/Curt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved!

If I disable "Enable Controller(s)" under Options/Controls/Other, it works as before.

/Curt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not solved!

That "solution" only worked for that session.

I can't see any setting for the Saitek hat switch. This only happens with CP aktiv and it doesn't matter if the Saitek hat switch is defined in CP or not.

/Curt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this