edvn25

AS16 Interface not visible(only run in background)

Recommended Posts

Hello everybody,

At the last special offer I bought AS16+ASCA.

But when I open AS16, ASCA open autmatically too. Both run than in the background and are not visble, only in the Task manager (not in the Taskbar!)

When I secondly started AS16 only the ASCA Interface is shown, the AS16 interface is not visible. When I close ASCA and start AS16 again, nothing happend. AS16 only run in the Background.

Can someone help me?

Thanks for the answer,

edvn25

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello,

Are you using Windows 8/8.1? There is a bug with the UI we are working out. Please see the below beta version and try those:

AS16/FSX:
http://nimbus.hifitechinc.com/publicdownloads/hotfix083117/ActiveSky2016_FSX_Update.exe

AS16/P3Dv3:
http://nimbus.hifitechinc.com/publicdownloads/hotfix083117/ActiveSky2016_P3D_Update.exe

ASP4/P3Dv4:
http://nimbus.hifitechinc.com/publicdownloads/hotfix083117/AS_P3Dv4_Update.exe

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@McLaren Thanks for the answer, but no, i use Win10 and with the Update, it works like before.

Also to add: When I start AS16 the first time you can see the AS16 Interface for one second, but than the interface disappears.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you running any scaling on your desktop resolution, if so can you set it back to the default value of 100%. As Rob mentioned please open a support ticket if you still have issues/scaling is not applicable. 

Thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now