ArzaanK

v4.1 Texture Issue

Recommended Posts

I have a pretty annoying issue since updating to P3D v4.1. Two or so hours into a flight, the textures on the lower panel get replaced (that is, when I load the sim, its fine, but then after a while, they change). I have tried three flights from KIAH - KLAX and it has happened all three times. Each flight took place at a different time of day. I have also done the same flight in v4.0 and not had the problem. Does anyone know what could be causing this problem? 

Edit: I do have the latest update from the ops centre. 

2017-10-12_22-11-22-826.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I'm still in v4.0... I have that issue often during long hauls.  Sorry no clue how to fix it... doesn't affect anything just looks ugly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, ArzaanK said:

Does anyone know what could be causing this problem? 

Are you using any lighting mods? PTA? Shade? Etc.?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was using PTAbsolute at the time. I've disabled it, and I'll try the flight again to see if the issue persists. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now