aushie

No yoke control FSUIPC 777-200

Recommended Posts

Trying to program my yoke with FSUIPC in the 777-200 in P3D 4.1 but it’s not working. No axis are being programmed. Yet in 4.0 all this would work fine any ideas what may be the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you accidentally deactivated your controllers in the P3D controller settings? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I turned them off in P3D controller settings so I can set them with FSUIPC but it’s not working

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, aushie said:

Trying to program my yoke with FSUIPC in the 777-200 in P3D 4.1 but it’s not working. No axis are being programmed. Yet in 4.0 all this would work fine any ideas what may be the problem?

This is an FSUIPC issue, and I'm willing to bet that it's a bad .ini from the earlier sim. When troubleshooting with FSUIPC, remove the ini first. Usually solves it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you turn them off (untick controllers in general) in te p3d controller settings you can‘t use them via fsuipc either... delete the axes but activate the controllers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Ephedrin said:

When you turn them off (untick controllers in general) in te p3d controller settings you can‘t use them via fsuipc either... delete the axes but activate the controllers.

They are ticked 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Ephedrin said:

Ok then it smells like an ini thing ^^

Trying that issue now thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can’t get it too work I tried a clean install the whole nine yards and no good. Must be an FSUIPC issue. The 737 works fine apart from trying to program the spoilers axis 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you explain what exactly you are doing in FSUIPC? Maybe it‘s just something little you miss? 

Do you use „send to FS“ or fsuipc calibration?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bottom line is FSUIPC is not working right with my PMDG aircraft I’m going to go complain to Pete 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now