kneighbour

HSI course deviation indicator not working

Recommended Posts

I use X-plane 11.11r2 and I have just updated to the latest GTN750. 2.4.12.0. I have noticed that the course deviation line on the HSI is no longer working. It was ok in previous version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

what about the HSI deviation on a X-Plane release version, like 11.05 and 11.1 though?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/22/2017 at 10:44 PM, RXP said:

Hi,

what about the HSI deviation on a X-Plane release version, like 11.05 and 11.1 though?

I AM in a release version - 11.11r2. But am monitoring. If no one has reported the problem, could just be something funny here. It seemed to work ok if I went to OBS mode, then back to CDI mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And all the settings are still present?  Meaning if you open the GTN settings in the sim all of the gps drives VOR etc options are checked?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On December 24, 2017 at 5:11 AM, kneighbour said:

I AM in a release version - 11.11r2.

I might be wrong, but any version ending like this is not a release version, rather a 'release candidate' version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now