Sign in to follow this  
503Kento

Issue Transponder Ident

Recommended Posts

Greetings all,

I have reported it to VOXATC but wondering if anyone else experiences this and perhaps has a remedy.

I have P3D 4.1 and VoxATC 7.41

During a flight I'll be instructed to contact a center e.g. Seattle Center and be given a transponder codes.  I set my transponder and the 'I' and nothing happens.  After a short while I get the instruction again and hit 'I' again.  This repeats several times and I may or may not every get the "Radar Contact" acknowledgement.

You can see example error logs here: https://drive.google.com/open?id=1axXMBl33XkMeVt-F4JfqZLr_u7DFTkt_

Thanks,

Kent

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Did you ever find a solution to this problem? I get the same problem with every flight now. I keep identing the Squawk code "I" but the controller keeps bugging me like very minute "Reset transponder 3016". I there a way to track the problem down?

Mike

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe the issue was duplicate key assignments.

I think I had the ‘I’ mapped to turning on the smoke system. Check your key assignments and make sure nothing else uses ‘I’

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/2/2019 at 8:03 PM, 503Kento said:

I believe the issue was duplicate key assignments.

I think I had the ‘I’ mapped to turning on the smoke system. Check your key assignments and make sure nothing else uses ‘I’

An alternative solution is to map your squawk signal somewhere else. I use a spare button on my throttle for this. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this