Recommended Posts

Hi All,

I have a GF yoke for a couple years now, and no problems. When i fired up the sim yesterday, and headed down the RW at "rotate" a slight pull on the yoke gave me a view of the rear seats, and no way to get back to the pilot position. I checked the axis assignment and it is correct. Tried with a different aircraft, no go. Shut down, re-booted; same problem. What could be causing this? I am stumped.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Try re-calibrating the hardware- it could be on the way out. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
49 minutes ago, lennie said:

Ok thanks, will give it a try!

Calibration makes no sense to me. From your description this is nothing to do with the yoke, it sounds like something is moving the view. I can't remember if it's possible to have two things mapped to one axis in P3D but if you use FSUIPC it is certainly possible to have one thing mapped in P3D and one in FSUIPC. Likewise if you're using some proprietary GoFlight software. If you're using some third-party addon/s to manage the views (Chase Plane, EZCA, TrackIR, whatever) then that's another possible source of interference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now