danielwest

Middle Mouse Button not panning

Recommended Posts

Hello all, 

 

I hope you can help out with a situation I am experiencing. Since a few days, I am not able to use my middle mouse button to pan around in the vc's of various aircrafts (QW787 and PMDG NGX for instance). Until a few days ago, I was still able to do so but I think since the last update of chaseplane I lost the ability to pan around while holding the MMB.

The setting in preferences > cameras > mouse controls > MB pan & Tilt (hold + move) is enabled.

It's quite a nuisance not being able to pan around, even with trackIR enabled, I'd like to have this sorted.

 

I am looking forward to any replies that would lead to solving the issue.

 

Cheers, 


Daniel Westdijk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Daniel,

Can you generate a Report file from the Preferences after experiencing the issue and send the file over to us via email?

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apologies for not following up on this one. I expected to get emailed when a reply was posted here but that did not happen.

I have the report you asked for but I cannot find your email.

Cheers, 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, danielwest said:

I have the report you asked for but I cannot find your email.

First lines in the report file for the email addr.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have published an update that should fix the issue. Let me know if that's the case!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now