pinkeysome1

ORBX textures messing up

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I had this problem just awhile back. I replaced the scenery for P3Dv4. I also re-installed my Orbx FTX Global. It worked for me, but any system can have a different bug going on. Hope this helps.

 

Bill W

Share this post


Link to post

Hi, in FTX Vector config, make sure the "Show Frozen Water in Winter" checkbox is UNCHECKED! 

 

Hope that helps! 

 

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Yes, it isn't that It not on the water it's on land and mostly on roads.

Share this post


Link to post

Ok, it isn't ORBX I uninstalled everything to do with ORBX.

Share this post


Link to post

What Anthony said regarding 'untick frozen water,' is a well worn issue that is recommended by Orbx to eradicate the kind of problem you are experiencing. There are several other options which have already been suggested. A reinstall of Open LC would have been my favourite following a fresh download. If I am mistaken, your screengrab looks like default scenery? If so, and you have uninstalled all your Orbx scenery, I would suggest you ensure your scenery library order is correct with all addons in the correct position. Have you another LC product somewhere else in addition to Orbx? It certainly looks like a LC or library problem to me.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now