pILOTBOI__

EZDOK V2 not connecting with p3d V4

Recommended Posts

Hello,

I have an issue with EZCA v2.0.2.25 and P3D v.4.3.29.25520. About 5% of the time, these two work correctly. EZCA connects properly within a few seconds of loading the plane in, and everything functions correctly. 95% of the time, however, the EZCA software takes at least 5 minutes to load, and when it does, it says "waiting for fs connection" I have tried changing the simconnect version several times, and rarely it fixes the issue. The next time I open P3D it doesn't work again. This is a very annoying issue, and I have no clue how to fix it. Help would be greatly appreciated.

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

1 hour ago, pILOTBOI__ said:

Hello,

I have an issue with EZCA v2.0.2.25 and P3D v.4.3.29.25520. About 5% of the time, these two work correctly. EZCA connects properly within a few seconds of loading the plane in, and everything functions correctly. 95% of the time, however, the EZCA software takes at least 5 minutes to load, and when it does, it says "waiting for fs connection" I have tried changing the simconnect version several times, and rarely it fixes the issue. The next time I open P3D it doesn't work again. This is a very annoying issue, and I have no clue how to fix it. Help would be greatly appreciated.

 

Hi!

EZCA v2.0.2.25 not compatible with P3D 4.3. Install the version 2.7.0.17.

https://www.simforums.com/forums/get_last_post.asp?TID=59058&ID=43398.1504050926

Download 2.7.0.17...

Just install it over v.2.0.2.25.

Edited by Nickbe
  • Like 1

Share this post


Link to post

I switched over to chaseplane, After having nothing but problems with EZDok. Chaseplane will fixed all of my problems.

Share this post


Link to post
1 hour ago, briansommers said:

I switched over to chaseplane, After having nothing but problems with EZDok. Chaseplane will fixed all of my problems.

I started with EZCA and switched to CP cause I read all the good things about it.

After ~1 year of CP, I went back to EZCA and was amazed about the difference in effects (I forgot how it felt).

Newer had any issues with EZCA. Yeah,..the GUI is not the best but the effects "rule". The system load with EZCA is much lesser.

CP was way to heavy on my system. Cam transitions were not smooth. You will find many reports about that.

 

Back to the topic: EZCA runs flaweless on my system.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now